Nemcovo nužudymas. Šūviai miestų centruose – CŽV-KGB spectarnybos braižas

Posted: February 28, 2015 in Uncategorized

grybcejang

Nuotr. Tik Rusija URM įteikė notą Lietuvai, kad nustotų tiekti ginklus Ukrainai, tik Jonas Ohmanas su karine pagalba buvo sustabdytas Lenkijos specialiųjų tarnybų, Maskvos centre nušautas Rusijos Prezidento Vladimiro Putino oponentas Borisas Nemcovas. 

Niekada netikėkite, jog valstybės prezidentas bus toks durnas, ir užsakys žmogžudystę miesto centre, praeiviams matant ir lempoms šviečiant.

Taip kaip nužudytas Borisas Nemcovas, yra “targeted killing” operacija, ir atlikta grynai pagal amerikietišką braižą.

Amerikiečiai SSRS nuo 1989 m. bandė perverbuoti geriausias žvalgybines kontoras, ir žudikus – smogikus, arba killerius.

Amerikietiškų kontorų killeriai vaidina, jog gyvena paprastą gyvenimą, turi firmas, šeimas, dukras, tačiau jie yra “įskaitoje”, ir kai ateina laikas, jiems įsakoma ką reikia padaryti ir kokiu būdu.

Lietuvoje tiek Kaune tiek Vilniuje vykdytos užsakomosios žmogžudystės – garsių mafijos vadeivų sušaudymai vos ne vidury dienos, visiems matant pasišalinant žmogų ilgu lietpalčiu, ir ilgais plaukais…- irgi tos pačios kontoros braižas.

Vilniuje prieš keliolika metų gausiems liudytojams būriuojantis pagrindinėje senamiesčio gatvėje, įžūliai nušautas Daškė (Remigijus Daškevičius).

Jokie liudytojai net nebuvo apklausti, o teisėsauga įtariamąjį jau turėjo: tai prieš dvi dienas iš kalėjimo paleistas Daktaras!

Deja, šitokia kvaila versija neprsitvirtino, ir byla įstrigo.

Lietuviškosios CŽV -KGB kontoros kileriai puikiai žinojo, kas nužudė Daškę, tačiau tų pačių kilerių jau nebėra gyvųjų tarpe.

Arba nusišovė, arba buvo nušauti, arba pasikorė.

Maskvos snaiperiai akivaizdu yra amerikietiška perverbuota CŽV žKGB, dar kitaip galima ją vadinti RU GRU kontora, ir nieko bendro su Putino administracija neturi, nes Putinas priešininkus doroja civilizuotais būdais: sodina į kalėjimą.

Šis nužudymas yra atsakas yra Rusijos URM notą Lietuvai, su reikalavimu nustoti tiekti ginklus į Ukrainą.

Lenkijos – Ukrainos pasienyje vakar su įrodymais sulaikytas Jonas Ohmanas, gaila būtų, jeigu jį paleistų. Jis turėtų būti apklaustas, o jo siunta kaip jis teigia “Ukrainos kariams, kurie tuoj eis į frontą”‘ – nors neaišku, su kuo kariaus, jeigu jokios Rusijos armijos ten nėra, ir tokie pareiškimai, ir dar vaidinant lietuvį, yra labai neskanūs tarptautinėje plotmėje – sulaikyta, o tyrimui sudaryta taptautinė komisija.

Nes Jonas Ohmanas nesugebėjo paaiškinti, iš kur jis ėmė karinius daiktus, kur juo įsigijo, melavo, jog viską suaukojo Lietuvos gyventojai.

Lietuvos kariuomenėj net neturi racijų, žiūronų, ir normalių nesuskilusių šalmų, o jis aiškina, jog tokius brangius dalykus aukoja paprastos kaimo babytės.

Jonas Ohmanas pats yra iš tam tikrų karinių struktūrų, ir Lietuvoje veikia atvirai, ir įžūliai.

Tai yra provokacija ne tik prieš Rusiją, Lenkiją, bet ir prieš Lietuvą.

Nes kol agentas neužkardytas, tai jis atrodo tarsi veikiantis Lietuvos vardu.

J. Ohmano tikslas – išprovokuoti Rusijos ir Lietuvos karą.

Jis dėl stengiasi labai daug metų, pirma, įtikinėdamas lietuvius, kad jie nėra Rusijos pripažinti, kas yra melas.

Antra – kurdamas propagandinius filmus.

Trečia – atvirai remdamas Ukrainos privačius batalionus, kurie žudo taikius gyventojus, ir remdamas tada, kai pasirašomos paliaubos: pirmą kartą rugsėjo pirmąją, kai bandė išgabenti septynias tonas karinės paramos, ir Karinės oro pajėgos atsisakė vykdyti nusikaltimą,  antrą kartą – dabar, kai yra susitarta tarptautiniu lygmeniu dėl taikos, ir jis tyčia ir atvirai provokuoja Rusiją imtis sankcijų prieš Lietuvą, nors klausimas, ar nereikėtų jų imtis prieš Švediją, kurios agentas Ohmanas ir yra.

Todėl viskas kas vyksta yra amerikietiškų spectarnybų provokacijos, o Vladimiras Putinas teisus, jog būtina sudaryti komisiją, ir ištirti, kas ir kodėl nužudė jo politinį oponentą, kas ir asilui aišku, jog tai yra provokacija, nes V. Putinas paprasčiausiai turėjo teisę Nemcovą suimti, jeigu tas vykdė kažkokią neteisėtą veiklą prieš jį.

Dabar jau galima melstis ir gailėtis, kad Putinas to nepadarė: juk kalėjime būtų likęs gyvas tas jo oponentas.

PATRIOTĖS KOMUNISTĖS KOMENTARAS:

Žinia apie Rusijos patrioto, aktyvaus kovotojo už demokratiją ir žmogaus teises nužudymą pribloškė visus. Tai sukrečianti akimirka – lūžio taškas, nuo kurio Rusija tampa grėsminga savo pačios žmonėms. Šis ciniškas nusikaltimas – dar vienas ženklas pasauliui, kad iš Rusijos kylančios grėsmės neturi jokių ribų. Smerkiame brutalią Rusijos opozicijos lyderio Boriso Nemcovo žmogžudystę. Užjaučiame jo artimuosius ir visus Rusijos žmones.

VISUOMENEDOTCOM PRIERAŠAS:

Jai neskauda širdies, kai atiminėjami lietuvių vaikai, bet jai labai didelis praradimas yra kažkoks ištvirkėlis, kuris smaginosi su Ukrainos gražuole, užsirovė ant bandiūhų, kokių nors Pravyj Sector, ir jie jį nupylė. Ajajai, kokia užuojauta didelė.

Tiesa, didžioji patriotinė komunistė apsimeta, jog jos valdomymo metais nebuvo Kaune ciniškų žmogžudysčių, kurios neišaiškintos iki šiol. Lietuvoje viskas tvarkoj, O štai Rusijoje – ne. Pas mus nieko nevyksta – o ten jau šakės.

Comments
  1. Mindaugas says:

    Vienu rusofobu tapo mažiau. Ir tai gerai. Blogai, kad dabar anglo-sakasai ir jų pakalikai bandys sukarti visus šunis ant Rusijos. Ir tai labai blogai…

Leave a comment