Vytautas Andrius Kedys – ne pedofilas, paskelbė teismas

Posted: February 17, 2018 in Uncategorized

Štai dar vienas prokuratūros nokdaunas.
Net 6 metus tampytas po teismus ir apklausas nukentėjusiosios tikroje pedofilijos byloje Deimantės Kedytės senelis paaiškėjo joks ne pedofilas, nes jam sukurptoje byloje aptariami įvykiai turi senatį.
Gaunasi, jog prokuratūroje dirba tokie buki individai, jog jie nesusigaudo iš viso apie procesą, ir į teismą labai smarkaii išsireklamavę ir šmeižę už kiekvieno kampo Vytautą Andrių Kedį, atidavė niekinę bylą, ir dar dieduko namą ir sklypą areštavo 2 mln. litų.
Apgailėtinas toks be to lėtas teisingumas, jeigu man užteko tik užmesti akį į bylos dokumentus, ir aš iš karto pasakiau ant čemodanų gyvenantiems ir į kažkokį butą prie kapinių norintiems išvykti diedukams (nes esą namą atims.)
“Yra absoliuti senatis. jeigu namą atims, kitoje pusėje, kur neatims, galėsit gyventi, užteks sočiai”, raminau diedukus ne kartą, ir buvau teisi.
Rudenį siūliau sodinuką – violetinį lazdyną, nes pas mane pridygę į valias.
Diedukas pasipriešino, motyvuodamas, jog esą vis tiek gal nedaug liko gyventi savo nameliuose, teks kraustytis.
Teisėsauga su savo nesąmoninga byla tokį protingą žmogų buvo apdurninusi ir vertė tikėti jų skleidžiama propaganda ir kliedesiais.
Taigi, o kadangi Vytautas Andrius Kedys nukentėjo, nes buvo liudytojas tikroje pedofilijos byloje, ir jam pradėtas atbulinis procesas, tai dabar kuzia yhahah laikykis su visom lovatiesėmis – kiek kartų spaudoje šmeižėt šitą dieduką ir aiškinot, kad jis pedofilas? Va dabar teismas irgi pasisakė, kad jis ne pedofila, byla nutraukiama, tai dabar jis visus ir visas gali paduoti į teismą, ir kaip Kalės šeima atsidaryti sąskaitą, kur kapsėtų pinigai nuo bylų.
Tik tiek, kad diedukas yra padorus žmogus, ir jis tokiomis nesąmonėmis senatvėje greičiausiai neužsiiminės.

Leave a comment