Užkietėjęs komunistas G. Kirkilas ir represinės vagių struktūros – KOLCHOZO- pirmininko sūnus R. Karbauskis vykdo coupe d’etat: verčia Lietuvos 2-ąjį vadovą prof. V. Pranckietį

Posted: July 4, 2019 in Uncategorized


Video: Gediminas Kirkilas labai prastai kalba angliškai, tačiau nuversti valstybės vadovą jam tai netrukdo – svarbu “tiesiu keliu į komunizmo pergalę”
Lietuvoje yra jau ištyrinėta ir išbandyta valstybės perversmų strategija. Pirma, ką padarė KOLCHOZO PIRMININKO sūnaus Ramūno Karbauskio vadovaujami eklektiškieji valstiečiai – nuvairavo valstybę tiek, kad ji tapo tiek užvaldyta, jog nebuvo taip baisu prie nei vienos valdžios. Kalbant NATO terminais, tokiu būdu per 3 metus buvo pravestos MINKŠTOSIOS VALSTYBĖS PERVERSMO GALIOS.
Per tarpuvaldį – kai senoji prezidentė jau nebeveiksni, ir politiškai bei morališkai nebeįgali valdyti valstybę – tik rūpinasi savo TROBELĖS įsirengimu, bei galbūt naujos šiltos vietos Evrosojūze užsitikrinimu, perversmininkai perėjo į naują etapą – ėmė vykdyti valstybės perversmą atvirai, ir to neslėpdami.
Užkietėjęs komunistas, Dalios Grybauskaitės PARTŠKOLIETIS, rusiško laikraščio jau Nepriklausomybės metais redaktorius, Algirdo Mykolo Brazausko dešinioji ir vidurinioji ranka, komunistas, persivertėlis, nemokantis angliškai, ir visoks koks, ėmė vykdyti valstybės perversmą – versti iš posto šiuo metu faktinį valstybės vadovą (nes Dalia Grybauskaitė atsisako vykdyti savo pareigas, ir niekur nebedalyvauja) – profesorių Viktorą Pranckietį.
Tai daryti pajungdamas Ramūną Karbauskį, komunizmo, kolchozinės, ir postkolchozinės – oligarchinės santvarkos, kai užsislaptinę KGB vaikeliai susiprichvatizavo visą Lietuvą į vienas rankas, vos keliese, atstovą- jau keletą savaičių vykdo valstybės perversmą, o prancūziškai tai vadinasi (ir diplomatiškai, bei saugumietiškai) coupe d’etat .
Liepia ir primygtinai – neturėdamas jokių Tautos įgaliojimų ( jo apgailėtina neokomunistų partija tesurinko 2 procentus Seimo rinkimuosenuo balsaviusiųjų) – liepia šiuo metu faktiniam valstybės vadovui atsistatydinti.
Beje, apie trečiąjį vadovą – irgi jokių žinių. Saulius Skvernelis po Gitano Nausėdos išrinkimo prezidentu irgi tapo neįgalus ir neveiksnus politiškai ir morališkai. Lietuva šiuo metu teturi tik Viktorą Pranckietį, karo, bado, maro atveju tik jis sėdės poste, nes visi kiti “valstybės vadovai” kažkur dingę.
Taigi, ar bus sustabdytas atvirai vykdomas valstybės perversmas?
Atrodo, šiandien premjeras Saulius Skvernelis atsipeikėjo ir ganėtinai nedrąsiai pasakė, kad negalima taip įžūliai liepti atsistatydinti Seimo pirmininkui, kuris dirba gerai ir jam priekaištų niekas neturi.

Leave a comment