Žiauriai nužudytas vienas aktyviausių Žemės referendumo organizatorių Pranciškus Šliužas

Posted: September 26, 2017 in Uncategorized

pranciskus-sliuzas-organizuos-dar-tris-referendumus

Kristina Sulikienė

Pirminis lryto pranešimas apie nužudytą P. Šliužą skambėjo taip „news/kaisiadoriu-r-rastas-negyvas-vyras-stipriai-suzalota-galva-26777“. Vėliau jau, sužinoję, ką tokį rado, staigiai pakeitė antraštes,ir parašė, jog žiauriai nužudytas visuomenės veikėjas neva…pats nusižudė!

Korumpuota teisėsauga, kai nori suklastoti tyrimą, pasitelkia neadekvačią spaudos priemonę, kuri formuos visuomenei nuomonę.

Visa laimė, jog tarkime, portalas alfa.lt parašė,jog P. Šliužas rastas kraujo klane.

Situacija yra tokia, jog Pranciškus turėjo žmoną,kurios prie savo teisėto vyro kalba referendumininkai,  neprileido vaikai, todėl korumpuota teisėsauga tikisi, jog neatsiras, kas skųs nesąmoningą nutarimą nekelti nužudymo bylos, nes neva pats krito 15 kartų ant kirvio.

Priminsiu, jog kirviu buvo sukapotas garsaus lakūno Kairio tėvas, gyvenęs vienas sodyboje.

Tokia pati metodika buvo padaryta ir mano šeimos nariui, mano tėvui –tik skirtumas tas, kad mes radome dar kvėpuojantį, nors ir visai prie mirties, Kauno klinikos, nors nustatė kraują smegenyse, išrašė „namo gydytis“, tiksliau, mirti, na o Kauno klinikinė ligoninė, su SAM ministro Andriukaičio naktiniais skambučiais ir tarnybiniais raštais, išgelbėjo jam gyvybę. (Ligoninės vadovybė išsigando vykdyti užsakymą numarinti sudaužytą žmogų- nes bijojo prarasti licencijas- nors iki ministro įsikišimo nebijojo nieko.)

Pranciškus Šliužas ir mano tėvas, aišku, buvo pažįstami iš Radijo ir televizijos komiteto, kur mano tėvas turėjo liaudies instrumentų ansamblį. Tai pačiai aplinkai priklauso ir pedofilo gynėjo Motiejūno nekaltai už grotų užkištas aktorius Dimša, lėtai marinamas Pravieniškių kalėjime.

Lietuva išmiršta. O kas atlaiko – namie užkapojamas kirviu, arba kitaip žudomas.

Ši žmogžudystė užsakyta dėl to, kad reikėjo kažkaip priminti Zigmui Vaišvilai, kas jam vėl bus, jeigu jis nenusiramins ir eis į viešumą.

Pranciškaus Šliužo nužudymas susijęs ir su Bado akcijos, kurios dalyviai- tikri Lietuvos patriotai – išvaikymu.

Norėta pačią bado akciją sušaudyti, nupurkšti dujomis, bet nepavyko, todėl imtasi ritualinės žmogžudystės. Būtinai labai ryškios asmenybės, kuris prie VRK pastato sudrebino Zenoną Vaigauską, pagrasinęs susprogdinti jį ir jo būstinę, jeigu jis neleis žemės referendumo.

Zenonas Vaigauskas išsigando,ir leido toliau vykdyti referendumą.

Tą grasinimą Pranciškus Šliužas išreiškė ramiai- tačiau sistema nepamiršo. Su Žemės referendumu buvo parodyta, jog Tauta valdo valstybę, jog ji gali susitelkti.

Bado akcija, nors ir labai negausi, irgi parodė tą telkimosi jėgą, todėl užvaldytoje valstybėje kilo panika: kas darosi, žmonės reikalauja teisių.

Galiausiai trūko kantrybė, kai buvo parodytas Rusijos TV sukurtas filmas “Lietuvos šeimininkė“, kur buvo pasakyta, jog Dalia Grybauskaitė atsakinga už daugelį aferų, tame tarpe ir už Kauno pedofilijos bylos numarinimą. “Kaip spręsti, tiksliau, numarinti bylą, sprendė Grybauskaitė ir Valantinas“- paaiškino bebaimis „Laisvo laikraščio“ redaktorius Aurimas Drižius. Zigmas Vaišvila apkaltino D. Grybauskaitę agentūrine- dviguba praeitimi, ir biografijos klastojimu, o Žilvinas Razminas atvirai ją pavadino lesbiete- nes yra išsisaugojęs Europos Parlamento deklaraciją, kur taip parašyta.

Tame filme parodyta, kaiop Deimantė Kedytė iš 25 nuotraukų išrenka ir atideda Jono Furmanavičiaus nuotrauką.

Pamenate- mums buvo sakoma, jog ji neva negebėjo atpažinti.

Visam pasauliui parodyta,jog Lietuvą valdo klanai, o normalūs žmonės engiami. Kad tie normalūs žmonės nepakeltų galvų, buvo nužudytas Žemės referendumo vienas organizatorių Pranciškus Šliužas, kuris dar turėjo parako sudrebinti Lietuvą, ir sutelkti žmones.

Lietuva pavargusi nuo pasakėčių apie „savaimines mirtis“, ar „savižudybes“, todėl iš Kaišiadorių policijos ir prokuratūros tikiuosi normalaus darbo,o ne kliedesingų nutarimų,jog pats savaime krito 15 kartų ant kirvio.

Priminsiu, jog fiziologiškai nei pačiam rankomis pasismaugti neįmanoma, nei užsikapoti kirviu. Jeigu Pranciškus nušautas- prašome informuoti visuomenę: iš kokio ginklo, atstumo, kalibro. Kokie pėdsakai rasti sodyboje. O ne kurti tas Holivudo tipo prasto žanro filmų pasakėčias, kad visi Lietuvoje žudosi, o Zonderbrigadų nėra. Yra, juk ir Saakašvilis turėjo savo „kastuvėlininkus“, kurie eidavo į opozicionierių namus, ir juos užkapodavo negyvai su mažais kariniais kastuvėliais.

Tiesa, juk Saakašvilis Lietuvoje- didvyris, piketuoja prie Rusijos ambasados,būsimas prezidentas jeigu ne Lietuvos,tai Ukrainos.

Pranciškus Šliužas mylėjo žemę ir Lietuvą, jautė jos pulsą, taip pat iš senų laikų turėjo daug informacijos,ir žinojo, kas yra kas. Mirusieji nekalba. Tačiau ar tikrai galima taip įžūliai žudyti mąstančius ir jaučiančius žmones? Juk akivaizdu, jog yra atliktas nusikaltimas, o Lietuvos rytui duotas nurodymas meluoti apie eigą, ir formuoti nesąmoningas nuostatas- nors per vieną dieną niekas jokios ekspertizės neatliko, ir mirties priežasties nenustatė.

 

 

 

Leave a comment