Aldona Birutė Jankevičienė, pašalinta iš Lietuvos visuomenės tarybos, ėmė teikti psichiatro paslaugas?

Posted: February 23, 2019 in Uncategorized

maxresdefault
Nuotr. Iš teisininkės galima psichiatre tapusi Aldona Birutė Jankevičienė.
Kristina Sulikienė
Kuo baigėsi Ramūno Karbauskio ir Agnės Širinskienės naujai atidaryta psichiatrinio kabineto praktika,kai jie neturėdami licencijos ir kompetencijos, ėmė diagnozuoti Mindaugui Puidokui psichikos sutrikimus – visi žinome: dramatiškai krito LVŽS reitingai, o Saulius Skvernelis dėl negebėjimo rinkti elektroninius balsus parašų rinkimo vajuje, paskelbtas prezidentinių rinkimų outsaideriu.

Dabar gi Laisvame sienlaikraštyje, kurio, dėkui Dievui, nebeliko šalies spaudos kioskuose, parduotuvėse ir net jokios iškabos neturinčiose kaimo parduotuvėse, – radau tokią Aldonos Birutės Jankevičienės “įžvalgą”.

“priežastis yra vienintelė-jo gynėjas ir bendros partijos steigėjas Stanislovas Tomas, kuris kompromituoja įsteigtą asociaciją savo siūlymais įtraukti į pensininkų pinigų rinkimų schemas, galimai nesveikos psichikos asmuo, reikalaujantis stojančių į jo partiją pasirašyti krauju, keikiantis niekinantis Lietuvos valstybę ir visus jos piliečius,iš paskutiniųjų jėgų ginamas Z.Vaišvilos siūlant visus nesutinkančius su tokia neteisėtai prastumto į narius veikėjo , veikla.”

Po šių visų įžvalgų ji be gailesčio buvo pašalinta iš Lietuvos visuomenės tarybos, o šiandien Zigmas Vaišvila išplatino oficialų atsiribojimo raštą nuo šios personos.

Tokie pareiškimai, kad tas ar anas galimai nesveikas, yra iš KGB vadovėlio.,
Žiūrėkit, ką ji toliau vardija – gina Vanagaitę, abejoja Lietuva.

Nors tokia persona ateina į LVT, kur visi ir susibūrė, nes abejoja Lietuva, jos gebėjimu vykdyti teisingumą, susibūrė Taryba, kad kreiptųsi į JTO.

Primena tarybinius laikus. Ir labai gerai, kad tokios personos viena po kitos išėjo iš proto, vakariečiui advokatui, kuris nenešioja jokių čemodanų jokiems teisėjams, tiesiog pareiškus, jog jis siekia tapti Europos parlamento nariu…
Taip, kaip išėjo iš proto LVŽS lyderiai, kai Mindaugas Puidokas pareiškė, jog kandidatuoja prezidento rinkimuose.

Agnės Širinskienės, neturinčios gydytojo diplomo, bandymai “durninti” oponentą, suveikė priešingai – M. Puidokas užtikrintai yra 4 vietoje, neskaičiuojant dar gyvų parašų rinkimo lapų, kurie po visą Lietuvą jau išdalinti, ir keliauja iš namų į namus.

Lietuvos visuomenės tarybos pranešimas dėl Aldonos Birutės Jankevičienės pašalinimo

Comments
  1. Kestutis Eiva says:

    Labai teisingos mintys

Leave a comment