Vokietijos propaganda peržengė ribas: jų karys esą žuvo už “Vaterlandą” suprask – Lietuva jo tėvų žemė

Posted: October 8, 2018 in Uncategorized


Nuotr. Kaip mokanti puikiai vokiečių kalbą, galiu pasakyti, jog video pavadinimas yra dviprasmiškas.
Kai nutinka koks nors rezonansinis įvykis, visuomet reikia žiūrėti kokią žinutę siunčia, informuodami apie tuos įvykius “užsienio partneriai”.

Atrodo, paprastas įvykis – Vokietijos karys neaiškiomis aplinkybėmis (iškišęs galvą per tanko liuką kažkokiu būdu sugebėjo taip trenktis į medį, nepaisant tanko ilgio, kad užsimušė vietoje…) žūsta, ir mūsų spauda informuoja vienaip, o štai Vokietijos spaudoje sumirga žodelis “Vaterland”.

Ne paslaptis, jog “Rusijos atgrasymo politika”, bei užpraeitą vasarą perkelti tūkstančiai Vokietijos karių, įkuriant ištisą jų dislokacijos vietą Klaipėdos rajone su visais tankais, atitinka seną, tačiau visiškai vokiečių nepamirštą ekspansinę dar nacių Vokietijos išsikeltą politiką, apie Lietuvą kaip “Lebensraum” (“Gyvenamoji erdvė”).

Tūlas vokietis įsivaizduoja, jog Pabaltijo kraštas- tai jų žemės.
Nesvarbu, jog Žalgirio mūšyje taip gavo į dantis, jog taipogi dar nepamiršo.

Tuometinėje sąjunginėje Lietuvos kariuomenėje prieš būsimus nacius kovėsi jungtinė kariuomenė, kurią sudarė totorių, serbų ir rusų pulkai (visų nevardysiu, pasiskaitykite vadovėlius.)

Lietuva visada buvo ir bus didinga valstybė, kuriai nesiseka su valdžia: nuolat įsileidžiami vadukai, kurie be šūvio atidaro valstybės sienas ir uostus naujiesiems okupantams.

Nors Lietuvos Konstitucija draudžia svetimos kariuomenės dislokaciją, bei nuolatinių bazių kūrimą, ir tą patvirtino net ir JAV generolai (kai atsisakė Lenkijoje kurti bazes, nes toks bazių įkūrimas prieštarautų NATO ir Rusijos karinėms sutartims), mums kas dieną nežinia kelintą kartą persivertusi ponia NKVD gaisrininko, raudonojo partizano ir tremtinio dukra Magnolija kala į galvą, jog “karas su Rusija ne už kalnų”, ir jog “būtina atgrasyti Rusiją”.

Daug kartų kartojamas melas visuomet virsta tiesa. Jeigu tiesa, kad Magnolija taip bijo, jog Lietuvą užpuls Rusija ir be jokio šūvio prijungs kaip Krymą, tai atgrasymo politika galimai lemia Rusijos didesnį susidomėjimą, kas gi čia vyksta.

Lietuva, pažymėtina, įsileisdama neskelbiamus skaičius užsienio pajėgų karių ir technikos pažeidžia Vienos (2011) ESBO (OSCE)sutartį, pagal kurią, nors ir labai nenoromis, pastoviai įsileidžia Rusijos ir Baltarusijos karo kontrolierius į mūsų slaptus dalinius – nes pagal šią Saugumo ir bendradarbiavimo arba trumpiau tariant NUSIGINKLAVIMO sutartį nė viena šalis neturi teisės DIDINTI PAJĖGUMŲ, turi tik mažinti, todėl, šalys narės pamatę tendencijas, jog pajėgumai kariniai didinami, turi teisę tikrinti, o jeigu šalis toliau daro tuos neteisėtus veiksmus, matyt kad turi teisę ir ji vesti ATGRASYMO politiką.

Visa ta istorilėjė su TANKU, KURIS ATSITRENKĖ Į MEDĮ, smirdi vientisu melu, nes atsitrenkti į medį su galva neįmanoma, nes tankas atsirenkia, o žmogaus galva lieka tolėliau. O kad medis taip virstų, kad karys iš karto žūtų, nelabai įmanoma irgi, nes karys tiesiog įgriūtų į liuką, be to, jis dėvi šalmą.

Man asmeniškai visa šita istorija panaši į diversijėlę, kad karys galimai galėjęs gauti kulką į kaktą, nes pats kaltas, kad per pratybas iškišo galvą iš tanko.

Tyrimą iš karto perėmė Vokietija, nes, aiškėja, mes, Lietuvos tauta ir valstybė jau nebeturime teisinės jurisdikcijos savo šalies poligonuose.

O tada pratrūko senas vokiečių ekspansijonizmas ir “Heimat” iškreipta sąvoka, jog jų Tėvynę tai iki Rusijos eina.

Beje, mūsų generolas – irgi priklauso Vokietijos kariuomenei. Yra baigęs Vokietijos armijos vadų akademiją, ir davęs kai kurias priesaikas šios šalies specialiosioms tarnyboms.

Iki 1990 metų jis uoliia tarnavo SSRS, ir buvo šios valstybės karininkas, berods, kapitonas, ir berods, žvalgybos.

Lietuvą valdo dvigubi kolaborantai, kurie už sriubos lėkštę parduos Tėvynę bet kam, kas pasiūlys ją skanesnę.

Po vasaros įvykių, kai amerikiečių tankai įvirto į upelį VYČIUS, aiškėja, jog Lietuvoje gali būti jog veikia ŽALIEJI ŽMOGELIUKAI, tik aš labai abejoju, ar jie tikrai priklauso Rusijos specialiosioms tarnyboms.

Prisiminkime, jog Lietuvoje po komunistų grįžimo į valdžią susikūrė slaptos karinės organizacijos, kurios niekada nebuvo išardytos, ir prieš jas niekada nei vienas saugumas nekovojo, nes, tiesiog, bijojo šių labai gerai treniruotų laisvės kovotojų.

Apie šias organizacijas pirmą kartą perskaičiau šių metų vasario- kovo mėnesiais, kai apie tai paviešino “Komjaunimo tiesa”.

Prieš tai Dalia Grybauskaitė pergyveno, jog yra tokios organizacijos, vadino jas “juodmarškiniais” ir “juodaisiais angelais”, tačiau kažkodėl saugumo vadą paskyrė būtent iš “angelų” aplinkos.

Visas teatras, kuris vyksta Lietuvoje, turi vieną vardiklį: totali prieškarinė “tryda”.

Su tuo ir sveikinu mūsų gaisrininkę, Magnoliją, ura – tarybinę – vakaroidinę prostitutę, kurios tėvas kovojo prieš vanagus, o dabar ji vos ne keliais šliaužiojo prieš savo tėtušio chebros auką.

O čia kas netingi, pasiskaitykite: jeigu Hitleriui mes buvome “Ostlandas”, tai dabar eame fritzamas ” Ostflanke”, lygiai tas pats, tik šiek tiek kitoks žodelis. Dar pasirodo, vokiečiai siunčia signalą Maskvai, ir rotuojasi jau ketvirtą kartą. Įdomi propagandinė medžiaga, pasinaudojant savo kario žuvimu, toks sudaromas įspūdis, jog “rusai puola”, nors “sam durak i sam vinovat”, nekalbant apie tai, jog specialiųjų operacijų pratybose būna šaudoma tikrais šoviniais ir labai rekomenduojama nekišti galvos virš šūvių linijos.

Sicherung der NATO-Ostflanke und deutliche Signale an Moskau
An der NATO-Übung „Beowulf“, die am 28. September begonnen hat, beteiligen sich mehr als 600 Soldaten aus Belgien, Deutschland, Luxemburg, den Niederlanden und aus der Tschechischen Republik. Rund 250 leichte und schwere Militärfahrzeuge sind im Einsatz. „Beowulf“ dient der Vorbereitung der Truppen auf die Übungsserie „Iron Wolf“, die im November auf Brigadeebene fortgesetzt wird.

Die Beistandsinitiative des Bündnisses EFP ist auf dem NATO-Gipfel im Juli 2016 in Warschau als Reaktion auf die völkerrechtswidrige Annexion der Krim durch Russland und eine fortgesetzte Destabilisierung der Ukraine beschlossen worden. Die Entscheidung, ab 2017 im Rahmen der Enhanced Forward Presence („Verstärkte Vorwärts-Präsenz“) in den drei baltischen Staaten Estland, Lettland und Litauen sowie in Polen jeweils ein multinationales Bataillon – eine NATO-Battlegroup – einzusetzen, verfolgt zwei Ziele. Zum einen soll damit die Ostflanke der NATO-Verbündeten abgesichert werden, zum anderen geht es um die Abschreckung gegenüber Russland.

Bereits die vierte Rotation der Bundeswehr in Litauen
Deutschland hat die Federführung für die multinationale Battlegroup in Litauen. Zusammen mit Deutschland beteiligen sich aktuell sechs weitere Nationen – Belgien, Island, Luxemburg, die Niederlande, Norwegen sowie Tschechien. Die Verbandsführung hat am 2. August das Panzerbataillon 393 aus Bad Frankenhausen mit Oberstleutnant René Braun als Kommandeur übernommen. Dies ist nun bereits für die Bundeswehr die vierte Rotation. Der deutsche Beitrag in Litauen umfasst stets die Führung, Anteile einer Stabs- und Versorgungskompanie sowie dauerhaft mindestens eine Kampfkompanie.

Neben Kräften des Panzerbataillons 393 sind momentan Bundeswehrangehörige des Versorgungsbataillons 131 (Bad Frankenhausen), des Panzergrenadierbataillons 371 (Marienberg) und des Panzerpionierbataillons 701 aus Gera im Einsatz in Litauen. Alle vier Bataillone unterstehen der Panzergrenadierbrigade 37 „Freistaat Sachsen“ (Sitz der Brigadeführung ist Frankenberg).

Insgesamt drei weitere EFP-Bataillone befinden sich in Estland (geführt durch Großbritannien), Lettland (geführt durch Kanada) und Polen (geführt durch amerikanische Streitkräfte). Hinzu kommen zahlreiche Kräfte aufgrund von NATO-Rückversicherungsmaßnahmen oder auf Basis bilateraler Abkommen. Ein Beispiel hierfür sind die Kräfte des Air Policing Baltikum.

Im Kern bestehen alle Bataillone aus mechanisierten und infanteristischen Kräften. Anlassbezogen – etwa bei Übungsvorhaben – werden Verstärkungskräfte wie ABC-Abwehr oder Artillerie zugeführt.

http://www.bundeswehr-journal.de/2018/bundeswehrsoldat-stirbt-in-litauen-bei-nato-uebung/

Atkreipkite dėmesį, jog net Lietuvos kariuomenė neturi jokios galios ir neturi teisės padėti užsienio kariams. Kitame straipsnyje rašoma, jog mirtį konstatavo “vokiečių trupės karinis gydytojas”, vadinasi, jurisdikcijos nebėra mūsų pačių miškuose, ergo, užsienio kariuomenės veikia savo šalies įstatymų rėmuose, tai reiškia, jog jiems negalioja mūsų šalies įstatymai, ir jie savo žemių įstatymus atsineša čia. Vadinasi, Pabdarėje galioja Vokietijos teisė, ką tai reiškia? O jeigu karys tapo diversijos auka,- diversijos, nukreiptos prieš Lietuvos kariuomenę, ir Lietuvos suverenitetą? Jau nebeturime teisės vykdyti tyrimo, kodėl buvo užpulta Lietuva (jeigu ovz, nušovė vokietį karį diversantas – žaliasis žmogeliukas? ) Susimąstykime, iki kokio durnizmo yra prieita.
Mes net neturėsime teisės žinoti, jeigu užpulta bus Lietuva. Nors, susidaro įspūdis, jau vyksta nepaskelbtas karas, ir, suvedus su pereitos vasaros įvykiais, jis yra partizaninio pobūdžio. Ir jokia reguliarioji kariuomenė prieš interventus neveikia – veikia kažkokie “nelaimingi atsitikimai”, kuriuose arba labai sunkiai susižaloja konkrečios kariuomenės (vasarą – vien amerikiečių) kariai, kurie po ano “perspėjimo” dabar jau ėmė žuvinėti, o Lietuvos valdžia net neturi teisės prie lavonų liestis, ir sužinoti, kas gi jam nutiko.

Ein Soldat hält seine Hände hinter dem Rücken. (Užrašas po nuotrauka, reiškiantis “karys laiko rankas už nugaros”. Jeigu šifruoti kaip šifruotą pranešimą, susidaro įspūdis, jog norima pasakyti, kad karys išvengti mirties negalėjo.Kad jo “rankos buvo už nugaros”, o ne ant vairo. Iš tikrųjų, klausimas, kaip norima įtikinti, jog galima vairuoti tanką, visu kūnu išsikišus pro liuką. Nelabai įtikinėtinas pasakojimas.)
Sonntag, 07.10.2018, 17:10
Ein Bundeswehr-Soldat ist bei einer Übung in Litauen ums Leben gekommen. Das teilte die Bundeswehr am Samstag mit. Der Fahrer eines Bergepanzers sei auf dem Übungsplatz Pabrade am Nachmittag mit seinem Fahrzeug mit einem Baum kollidiert. Der Mann sei durch herabstürzendes Astwerk schwer am Kopf verletzt worden.

Trotz erster Hilfe und sofort eingeleiteter Rettungskette sei wenig später der Tod des Soldaten durch einen deutschen Truppenarzt festgestellt worden. Der Vorfall wird demnach derzeit durch deutsche Feldjägerkräfte und die litauischen Behörden untersucht.
https://www.focus.de/politik/deutschland/unfall-mit-bergepanzer-bundeswehr-soldat-stirbt-bei-uebung-in-litauen_id_9717360.html

Leave a comment