Kauno apygardos prokuratūra, grubiai pažeisdama BPK Geležiūnienės tariamo smurto bylą perdavė į teismą

Posted: November 13, 2018 in Uncategorized

geleziuniene
Kristina Sulikienė, teisininkė
Kaunas yra Kaunas – čia negalioja jokie įstatymai.
Vos tik Seimo narys Mindaugas Puidokas pasikvietė nukentėjusią nuo neadekvačių darželio auklėtojų, kurios melagingai, pačios vengdamos baudžiamosios atsakomybės dėl motinos vaiko sunkaus sužalojimo ( vaikui darželyje praskelta galva), motiną, Eveliną Gelažiūnienę, kuri Seimo salėje pristatė, jog vaikas atimtas neteisėtai, byla vilkinama, Kauno apygardos prokuratūra, apeidama galiojantį Baudžiamojo proceso kodeksą – o būtent punktą, jog po galutinių kaltinimų pateikimo, kaltinamasis turi teisę į prašymus – ir kuo Gelažiūnienė pasinaudojo – 2018 11 12 pateikė prašymus IKITEISMINIAME TYRIME – piktnaudžiaudama savo tarnybine padėtimi, bei tuo, jog šios kontoros vadovas – nepakaltinamas, nes yra miško bandito anūkas – perdavė bylą į teismą.
Normalus teisėjas tokią bylą turėtų atsisakyti priimti, pasiremiant BPK – jog nėra išspręsti prašymai IKITEISMINIAME TYRIME, vadinasi, tyrimas nėra baigtas, ergo – byla negali būti teisme.
Tačiau teisėjai yra tokia tampria virve su prokuratūra surišti, jog jie “negadina prokurorams bylų”, ypač visokiems miško banditų anūkams ir jų kolegoms.

Esmė yra tokia, jog Evelina Gelažiūnienė 2018 11 12 pateikė prašymus ikiteisminiame tyrime, pasinaudota jai išaiškintomis teisėmis, kurios nurodyms kaltinamajame akte.
Kauno apygardos prokuratūra, demonstruodama visišką neadekvatumą ir įstatymų nežinojimą, kaip kokie 2-kes gavę teisės studentai, bylą ėmė ir perdavė į teismą.
Klausimas Generaliniam prokurorui Pašiliui – kokio lygio galimi idiotai dirba sistemoje ir kada baigsis šitie idiotizmai?
Juk BPK aiškiai parašytos kaltinamųjų teisės.

Gal reikia baigti šitą cirką, kai prokuratūroje dirba visiškai įstatymų ir teisės neišmanantys embicilai?
renata-ozeliene-73919340.jpg
Nuotr. Prokurorė Renata Oželienė galimai iš viso neišmano Baudžiamojo proceso kodekso. Nors kaltinamosios prašymą privalėjo apsvarstyti, o atmetus – leisti apskųsti instancine tvarka, R. Oželienė bylą, nekreipdama dėmesio į kažkokį ten “f*ng” kodeksą, ėmė ir persiuntė į teismą.

Leave a comment