Kokią prekę galimai vežė agentė „Ieva“?

Posted: March 9, 2017 in Uncategorized

 

kids

Buvęs STT darbuotojai puse lūpų nuo vakar pradėjo kalbėti, jog visa agentės Ievos „pagrobimo“ istorija susijusi su „kroviniu“.

Paskui puolė taisytis, ir aiškino, jog „ar tai paketėlis“, ar pinigų suma.

Kadangi agentė „Ieva“ labai intensyviai dirbo prevencijoje dėl žmonių prekybos, vienintelis atsakymas ateina į galvą: ji vežė gyvąją prekę.

Gal kokį vaiką, gal kokį puslavonį, turėjo pristatyti dėl organų išėmimo.

Organų transplantacijai labai svarbu minutės.

Vaiko perėmimui ir pradanginimui susukus į paklodę, ir įmetus į bagažinę – irgi. Nes reikia skubiai susisukti, perkraunant vaiką, kai jis išvežamas nežinoma kryptimi, o po to su visais dokumentais numetamas prie vaikų namų, prieš tai jau suradus būsimus įvaikintojus.,

Žinau visą šią pagrobimo schemą, nes mano pačios dukterėčia Deimilė Rimantė 2012 metais buvo Lietuvos žmonių prekeivių pagrobta iš šeimos, ir išvežta įvaikinimui į Paryžių.

Kadangi 26 metų neįmanoma turėti mašinos už 100 000 eurų, ir naudotis 900 eurų kainuojančiu telefonu, bei manęs neįtikina kažkokie pasakojimai apie statybų įmones, kai visos mafijinės stuktūros milijonus plauna būtent per statybos bendroves, – tai keliu versiją, jog prekė buvo gyva.

STT „seniai“ sako – STT žino. Juk jie metų metais nieko netyrė, tik stebėjo, nors vaidino lietuvišką FTB.

Tik kodėl šitaip dreba ir bijo pasakyti, koks gi biznis yra pats pagrindiniausias šiuo metu?

Iš kur kyla rūmai, pilys, iš kur piepenkos, ką tik baigę mokyklas, turi mašinas su GPS ir „aptarnaujančia įmone“?

O ką gi agentė „Ieva“ aptarnavo, kokią „įmonę“?

Turbūt kažkam trūko kantrybė, ir kažkas „perėmė prekę“.

Mašiną paliko, nes ji bevertė, lyginant su „kroviniu“, nes už vaiką juodojoje rinkoje duoda labai daug, o legaliojoje rinkoje – 35 000 eurų.

Kad pasityčiotų iš policijos ir visų žinyb ų ir tarnybų pastangų „atrasti pagrobtąją“, „Likimo“ vaidmenį prisidėję agentai padėjo šalia kelio telefoną: tuo pademontruodami, jog jie visiškai šalia tų, kurie ieško lavono ar gyvo agento. O gal netgi yra jų tarpe…
Kad policininkams pagaugais nueitų nugara. Aš tikiu, kad jiems, kažkokiam Stasiui radus šviežutėlį telefoną šalia ten, kur ką tik praeita ir šukuota 100 kartų – nuėjo nugara pagaugais.

Jeigu esate kada nors buvę sekami, tai žinot, kaip daroma, kai „nematomasis“ seklys palieka kokį daiktą ten, kur jūs ką tik buvote ir ten nieko aplink jus prieš tai nebuvo. „Drebėk, aš tave stebiu“.

 

Jeigu agentė „Ieva“ neatsiras, nebūtinai ji bus nužudyta: gal jai pakeitus tapatybę, iš jos bus paimti parodymai dėl žmonių prekybos iš Lietuvos mastų. Gal ji bus „Stasė“ ir gyvens kur nors Andalūzijoje.

Telefoną rado kažkoks Stasys.

Ievutės puolė ieškoti kaip agento Nr. 007 – net iš oro.

Tai labai svarbus žmogus represinei – mafijinei sistemai. Labai daug žinojo.

Dabar bandys sustumti atsakomybę ant jos aplinkos žmonių arba net šeimos: nes taip lengviausia „baigti bylą“.

Tada nereikės aiškintis, ką vežė Ievutė, ir kokiu būdu ji neva galėjusi 179 kilometrus atvairuoti per 1 valandą ir 10 minučių – juk reikėjo lėkti 160 km/h greičiu?

Žmonės, skaitantys būrimą iš kavos tirščių, net nesusimąstė apie negatyviąsias bylos aplinkybes – jog tokių faktų, kad ji išvykusi iš Plungės 16:30, 18:00 atgręžė mašiną Elektrėnuose – būti negali, nes nuo Kauno iki Elektrėnų yra dar 50 km, todėl 229 km nuvažiuoti per 1 val. ir 30 minučių yra neįmanoma.

Nebent, kaip minėjau, visą laiką lėkti vienodu 160 km/h greičiu, kas yra visiškai neįmanoma dėl to, jog autostrada niekada nebūna tuščia.

„Ieškotojai“, kurių tarpe yra pats generalinis, nesako tautai tiesos, aišku, laiko visišku Runkelistanu Lietuvą – o žmonės juk ir pasiduoda, pamiršta elementarias greičio, kelio skaičiavimo taisykles – nors 3 klasėje visi mokėmės.

 

 

 

 

 

 

Comments
  1. buvau idejus jusu straipsni i pradingeles sesers fb, bet po keliu valandu ji iseme be jokiu komentaru. Ir labai stebina, kad nesudaromas foto robotas to asmens , kuri gerai isimine kedainiske moteris… sios bylos braizas labai jau smirda kedzio bylos braizu….

    • sulikiene says:

      Tie šešti niek0o nei žudė, nei grobė. Ji vežė arba organus, arba vaikus, arba krovinį, valstybės paslaptį gal. Pasidarbavo čia vierchai. Tegul nepudrina smegenų tautai, ne tokie jau debilai esame.

Leave a comment