Demaskuotas Rusijos energetinis filialas VSD ir AOTD arba “rusai puola”

Posted: July 13, 2017 in Uncategorized

Image result for artūras skardžius

Nuotr. Artūro Skardžiaus nepuola rusai, nes jis tiesiog per giminaitę su jais tiesiogiai yra susijęs – finansiškai. Dar labai protegavo ekonomiškai nenaudingą saulės jėgainių projektą.

Pamenate “Rusijos agentų” medžioklę  kurioje kaip aiškėja dalyvavo netgi Lietuvos kariuomenės padaliniai, ir netgi AOTD?

Visada būdavo išsirenkami keli žmonės, kurie dažniausiai neturi didelių turtų, arba nieko neturi, ir ant jų būdavo nukreipinėjamas visas sisteminis dėmesys, kaltinant valstybės perversmais.

Tuo pačiu metu buvo plaunami milijardai perkant supuvusius tankus, o Astravo AE buvo kovojama prieš pigią baltarusišką elektrą (būsimą), maskuojant Rusijos elektros biznį Lietuvoje per vadinamąjį  “Garbaravičių klaną”.

2012 metais Jonui Garbaravičiui dėl prekybos poveikiu su VSD pareigūnu Tomu buvo iškelta baudžiamoji byla. Domėjausi, nes mano darbovietę Povilo Stulgos lietuvių tautinės muzikos instrumentų muziejų perėmė šitas pats klanas, pastatę savo giminės moteriškę, kuri tiek nuvairavo ne tik šį bet ir kitus Kauno muziejus, kad naujasis meras Visvaldas Matjoišaitis ją dėl didelės nekompetencijos atleido iš pareigų.

Nuotraukose – skambančio muziejaus istorija

Nuotr. Iš Povilo Stulgos lietuvių tautinės muzikos instrumentų muziejaus, sunaikinto 2013 08 30, fondų. Rusijos energetinio verslo- VSD- AOTD statytinė sugriovė labai sėkmingą Kauno muziejų, išdraskiusi jo kolektyvą (iš 24 darbuotojų liko 3), išvaikiusi ilgamečius darbuotojus, ir išvaikiusi patį įkūrėją Vaidotą Stulgą, išnaikindama jo tėvo pavardę iš muziejaus pavadinimo. Tačiau netrukus pati buvo atleista dėl nekompetencijos. 

Įprastinis pilietis – runkelistano runkelis – nei domėjosi, nei domėsis, kas valdo Lietuvą, ir kas kur kokiu poveikiu prekiauja.

Dabar gi nuvirtus konservatorių – socdemų dvivaldystei, ir į politinį ringą atėjus naujiems žaidėjams, politologiškai tariant “aktoriams”, su trenksmu paviešinta, jog paslaptingas VSD pareigūnas Tomas yra pavarde Jakučionis, ir jis yra Seimo nario, kovojančio su rusofobija, Artūro Skardžiaus brolio dukters vyras.

Na o brolio dukra Audronė Jakučionienė dirba ne bet kur o AOTD.

Teisininke.

Taigi, normali saugumistų sutuoktinių pora, susijusi su Rusijos energetiniu saugumu.

Ir net tas pats Tomas Jakučionis kuruoja ne bet ką – o energetinius klausimus.

Kai kur internete matyti, jog VSD vadovavo ir “Konstitucijos apsaugos” skyriui.

Kokiu būdu jis saugojo mūsų Konstituciją, per Garbavičių klaną prekiaudamas Rusijos elektra – nežinau,kas man sugebės paaiškinti. Protu nesuvokiama.

Na o dar minėti jo giminaičiai brolio dukra ir jos vyras nuomuodavo saulės jėgainės įmonėms savo žemės sklypus – primenu,būdami VSD ir AOTD darbuotojais. Primenu, saulės jėgaines už nenormalią kainą 46 ct. už kwt protegavo būtent konservatoriai. O Dalia grybauskaitė su nauju ministru sustabdė šią aferą, panaikino saulės jėgainių plėtros galiojimo dokumentus, nes atsirado gudručiai, kurie štampavo šias įmones, ir jau matė, kaip kapt kapt kapt kapsės milijonai.

Kai Artūras Skardžius kaltina kažką dėl laivo “Independent”, tai aiškėja, jog jo paties giminės nariai užsiėmė tokiu projektu – labai panašiu: tik ne per niekam nereikalingą laivą, o per niekam nereikalingas saulės jėgaines, tuo pačiu metu būdami susiję su Rusijos anergetika tiesiogiai, o ne kažkaip trivialiai – aplinkui, kaip kad pastoviai kas nors ką nors Lietuvoje kaltina (jis yra Rusijos agentas – dažnai sakoma apie nepatinkantį žmogų: bet nesugebama niekaip dokumentaliai pagrįsti.)

Daugiau informacijos čia:

https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/arturo-skardziaus-gimines-zvalgybos-darbuotojai-susije-su-energetika-ir-rusisku-kapitalu-56-825360

 

 

Leave a comment